
Granola morgentærter

Raw hindbærkage med kakao og cashew jord

Golden rum bundt cake

Chokoladesmåkager

Crinkle cookies med chokolade

Bagte æbler med pecancrunch

Kålsalat med rødbede
Kålsalat med rødbede TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200 °C. Skræl rødbederne og skær dem i kvarte. Placér dem på en bageplade med bagepapir og vend dem i 2 spsk olivenolie. Drys med salt og peber. Bag rødbederne i ovnen i 40 minutter. Skyl grønkålen og skær stilkene fra. Skær grønkålen i mindre stykker og hæld […]

Vietnamesisk pomelosalat
Vietnamesisk pomelosalat TILBEREDNING: Skræl gulerødderne og snit dem i tynde stave. Snit hvidkålen fint. Skræl pomeloen, skær de hvide hinder af og skær frugtkødet i mundrette tern. Halvér granatæblet og skrab granatæblekernerne ud. Snit chilien i tynde skiver. Hak koriander groft. Hæld alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt sammen. Rør ingredienserne […]

Marcipan – Puck
Marcipan – Puck TILBEREDNING: Kog 2 kopper vand, tilsæt mandlerne, lad det koge i 1/2 min. Hæld vandet fra og smut skallen af mandlerne. Tør dem i køkkenrulle. Kværn mandlerne en eller helst to gange. Læg dem it i en skål og bland sammen med Hermesetas Drys-Let. Pisk æggehviden let. Tilsæt lidt efter lidt mandlerne […]

Chokolade-Crisps
Chokolade-Crisps TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 180C/gas: trin 4. Blødgør det fedtfattige fedtstof og tilsæt Hermesetas Drys-Let. Rør det sammen til en let og luftig creme. Tilsæt ægget gradvist, og rør godt om mellem hver tilsætning. Tilsæt og indarbejd sigtemelet og kakaoen, tilføj derefter cornflakes. Blandingen er nu ret fast, så vær forsigtig med cornflaksene, så […]