Search

Sæson: Vinter

Granola morgentærter

Læs mere

Raw hindbærkage med kakao og cashew jord

Læs mere
Bundt cake au rhum blond

Golden rum bundt cake

Læs mere
Biscuits au chocolat fait avec cœur et du fromage frais

Chokoladesmåkager

Læs mere
Cookies plissés au chocolat

Crinkle cookies med chokolade

Læs mere
Pommes rôties avec croustillant de noix de pécan

Bagte æbler med pecancrunch

Læs mere

Kålsalat med rødbede

Kålsalat med rødbede TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200 °C. Skræl rødbederne og skær dem i kvarte. Placér dem på en bageplade med bagepapir og vend dem i 2 spsk olivenolie. Drys med salt og peber. Bag rødbederne i ovnen i 40 minutter. Skyl grønkålen og skær stilkene fra. Skær grønkålen i mindre stykker og hæld […]

Læs mere

Vietnamesisk pomelosalat

Vietnamesisk pomelosalat TILBEREDNING: Skræl gulerødderne og snit dem i tynde stave. Snit hvidkålen fint. Skræl pomeloen, skær de hvide hinder af og skær frugtkødet i mundrette tern. Halvér granatæblet og skrab granatæblekernerne ud. Snit chilien i tynde skiver. Hak koriander groft. Hæld alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt sammen. Rør ingredienserne […]

Læs mere

Marcipan – Puck

Marcipan – Puck TILBEREDNING: Kog 2 kopper vand, tilsæt mandlerne, lad det koge i 1/2 min. Hæld vandet fra og smut skallen af mandlerne. Tør dem i køkkenrulle. Kværn mandlerne en eller helst to gange. Læg dem it i en skål og bland sammen med Hermesetas Drys-Let. Pisk æggehviden let. Tilsæt lidt efter lidt mandlerne […]

Læs mere

Chokolade-Crisps

Chokolade-Crisps TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 180C/gas: trin 4. Blødgør det fedtfattige fedtstof og tilsæt Hermesetas Drys-Let. Rør det sammen til en let og luftig creme. Tilsæt ægget gradvist, og rør godt om mellem hver tilsætning. Tilsæt og indarbejd sigtemelet og kakaoen, tilføj derefter cornflakes. Blandingen er nu ret fast, så vær forsigtig med cornflaksene, så […]

Læs mere