Search

Bagte æbler med pecancrunch

60 minutter
Bagning
Desserter

Ovnbagte æbler med en skorpe af pecannødder: Krydderiblandingen af kanel, ingefær, kardemomme og muskat sørger for en sand smagseksplosion.

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

1501
kj
357
kcal
4
protein g
24
kulhydrater g
28
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 4 portioner

4 Æbler
40 g Grovvalset havregryn
1 nip Salt
1 tsk Stødt kanel
1/4 tsk Stødt ingefær
1/8 tsk Stødt kardemomme
1/8 tsk Stødt muskatnød
1 spsk Hermesetas Drys-Let
30 g Pecannødder
15 g Kokosolie
4 Æbler 40 g Grovvalset havregryn 1 nip Salt 1 tsk Stødt kanel 1/4 tsk Stødt ingefær 1/8 tsk Stødt kardemomme 1/8 tsk Stødt muskatnød 1 spsk Hermesetas Drys-Let 30 g Pecannødder 15 g Kokosolie

Topping:

2 dl Piskefløde
2 dl Piskefløde

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt