Nyheder

Sød og sund: Hvad er nyt?

På denne side finder De alle former for nyheder og inspiration: opskrifter, blogindlæg om ernæring og sundhed, de seneste oplysninger om forskning, fakta om sødestoffer med lavt kalorieindhold, konkurrencer, undersøgelser og meget mere. Kom og tag et kig!

Lækre sukkerfrie opskrifter fra berømte bloggere

Bloggeren Louise Dorph bruger vores Hermesetas Drys-Let til at skabe den perfekte vinterlige cocktail og til lækre sukkerfrie lækkerier. Nu kan du nyde søde sager uden dårlig samvittighed!

Michala Bastian er den kreative sjæl bag bastabum.dk, en blog om sund livsstil, rejser og mere. Michala prøvede vores Hermesetas Drys-Let til at bage det perfekte bananbrød og lækker æbletærte.

International Sweeteners Association

Vil du gerne vide mere om kaloriefattige sødemidlers betydning, hvor sikre de er, og hvordan de bruges? Så vil vi anbefale, at du besøger International Sweeteners Associations (ISA) hjemmeside.

International Sweeteners Association (ISA) er en ikke-udbyttegivende organisation, der repræsenterer producenter og forbrugere af kaloriefatttige sødemidler. ISA tilskynder til forskning i kaloriefatttige sødemidler og arbejder på at fremme forståelsen for, at kaloriefatttige sødemidler kan spille en væsentlig rolle, når det gælder en velafbalanceret kostsammensætning.

(Hjemmesiden er på engelsk)

Read more...