Search

Granola morgentærter

30 minutter
Bagning
Morgenmad

Hvad siger du til en müesli-muffin til morgenmad? Toppingen er lavet af bær og Skyr, et traditionelt islandsk surmælksprodukt.

Forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 165 °C. Smør 6 små tærteforme og stil dem til siden. Hæld mandelmel, havregryn, Hermesetas Drys-let, salt og kanel i en skål og rør det rundt. Tilsæt kokosolie og brug bagsiden af en stor træske eller dine hænder til at arbejde kokosolien ind i blandingen. Hak mandler groft og ælt dem ind i dejen. Tilsæt til sidst det smeltede smør og ælt det sammen.
  2. Fordel granolablandingen i tærteformene og tryk det godt ned i bunden og op ad siderne. Bag granolatærterne i ovnen i 12-15 minutter og lad dem derefter køle helt af. Server med skyr og friske bær.

Næringsværdier pr. portion

2184
kj
520
kcal
21
protein g
27
kulhydrater g
35
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 6 portioner

Tærter:

80 g Mandelmel
250 g Havregryn
8 g Hermesetas Drys-let
1/4 tsk Salt
1/4 tsk Stødt kanel
1.2 dl Kokosolie
100 g Mandler
25 g Smeltet smør
80 g Mandelmel 250 g Havregryn 8 g Hermesetas Drys-let 1/4 tsk Salt 1/4 tsk Stødt kanel 1.2 dl Kokosolie 100 g Mandler 25 g Smeltet smør

Topping:

250 g Skyr
Berries
250 g Skyr Berries

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt