Search

Mince Pies

60 minutter
Bagning

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

536
kj
128
kcal
3
protein g
20
kulhydrater g
4
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 20 portioner

Til dejen:

350 g almindeligt mel
175 g fedtfattigt fedtstof
10 ml (2 tsk) Hermesetas Drys-Let
Koldt vand til blanding
350 g almindeligt mel 175 g fedtfattigt fedtstof 10 ml (2 tsk) Hermesetas Drys-Let Koldt vand til blanding

Til mincemeaten:

100 g Korender
100 g Sultanas
100 g Stenfri rosiner
50 g Hakkede, kandiserede frugtskaller
50 g Smuttede, hakkede mandler
175 g Madæble, skrællet, udkernet og hakket
30 ml (2 spsk) Hermesetas-sødepulver
1 Fint revet skal fra en citron
60 ml (4 spsk) Appelsinjuice eller brandy
2 1/2 ml (1/2 tsk) Stødt, blandet krydderi.
2 1/2 ml (1/2 tsk) Stødt kanel
2 1/2 ml (1/2 tsk) Stødt muskat
100 g Korender 100 g Sultanas 100 g Stenfri rosiner 50 g Hakkede, kandiserede frugtskaller 50 g Smuttede, hakkede mandler 175 g Madæble, skrællet, udkernet og hakket 30 ml (2 spsk) Hermesetas-sødepulver 1 Fint revet skal fra en citron 60 ml (4 spsk) Appelsinjuice eller brandy 2 1/2 ml (1/2 tsk) Stødt, blandet krydderi. 2 1/2 ml (1/2 tsk) Stødt kanel 2 1/2 ml (1/2 tsk) Stødt muskat

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt