Raw hindbærkage med kakao og cashew jord
Usædvanlig, uden bagning, utrolig lækker: Bunden i denne ostekage med hindbær er lavet af dadler, cashewnødder og kakao. Du må bare smage den!
Forberedelse
- Bund: Skær dadlerne over og pil stenene ud. Hæld de udstenede dadler og de resterende ingredienser i en food processor og blend det hele godt igennem. Beklæd bunden af en firkantet form (ca. 18x18 cm) med bagepapir og hæld dadelmassen deri. Fordel massen ligeligt i hele formen og pres den godt sammen. Stil formen i køleskabet.
- Hindbærtopping: Hæld alle ingredienser i en blender og blend det grundigt igennem et par minutter indtil hindbærmassen er let og luftig. Smag til med Hermesetas og tilsæt efter behov. Hæld hindbærmassen ovenpå dadelbunden og glat overfladen til med en palet. Stil formen tilbage i køleskabet minimum 4 timer.
- Anretning: Løft cheesecaken ud af formen og skær kanterne pænt til. Smelt den mørke chokolade dekorér i et pænt mønster.
Næringsværdier pr. portion
1732
kj
413
kcal
20
protein g
24
kulhydrater g
32
fedt g
Ingredienser til 10 portioner
Bund:
6 | Store dadler |
50 g | Mandelmel |
150 g | Cashewnødder |
30 g | Kokosolie |
1.5 tsk | Vaniljepulver |
0.5 tsk | Fint salt |
25 g | Kakaopulver |
15 g | Kakaonibs |
Hindbærtopping:
260 g | Friske hindbær |
10 g | Frysetørret hindbær |
300 g | Rå cashewnødder (udblødt i en skål vand natten over) |
60 g | Kokosolie |
0.5 | Banan |
150 g | Coconut cream |
1 tsk | Vaniljepulver |
1 | Saft fra 1 citron |
1-2 tsk | Hermesetas Drys-let |
Anretning:
20 g | Mørk chokolade, 70% |