Search

Raw hindbærkage med kakao og cashew jord

45 minutter
Desserter

Usædvanlig, uden bagning, utrolig lækker: Bunden i denne ostekage med hindbær er lavet af dadler, cashewnødder og kakao. Du må bare smage den!

Forberedelse

  1. Bund: Skær dadlerne over og pil stenene ud. Hæld de udstenede dadler og de resterende ingredienser i en food processor og blend det hele godt igennem. Beklæd bunden af en firkantet form (ca. 18x18 cm) med bagepapir og hæld dadelmassen deri. Fordel massen ligeligt i hele formen og pres den godt sammen. Stil formen i køleskabet.
  2. Hindbærtopping: Hæld alle ingredienser i en blender og blend det grundigt igennem et par minutter indtil hindbærmassen er let og luftig. Smag til med Hermesetas og tilsæt efter behov. Hæld hindbærmassen ovenpå dadelbunden og glat overfladen til med en palet. Stil formen tilbage i køleskabet minimum 4 timer.
  3. Anretning: Løft cheesecaken ud af formen og skær kanterne pænt til. Smelt den mørke chokolade dekorér i et pænt mønster.

Næringsværdier pr. portion

1732
kj
413
kcal
20
protein g
24
kulhydrater g
32
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

Bund:

6 Store dadler
50 g Mandelmel
150 g Cashewnødder
30 g Kokosolie
1.5 tsk Vaniljepulver
0.5 tsk Fint salt
25 g Kakaopulver
15 g Kakaonibs
6 Store dadler 50 g Mandelmel 150 g Cashewnødder 30 g Kokosolie 1.5 tsk Vaniljepulver 0.5 tsk Fint salt 25 g Kakaopulver 15 g Kakaonibs

Hindbærtopping:

260 g Friske hindbær
10 g Frysetørret hindbær
300 g Rå cashewnødder (udblødt i en skål vand natten over)
60 g Kokosolie
0.5 Banan
150 g Coconut cream
1 tsk Vaniljepulver
1 Saft fra 1 citron
1-2 tsk Hermesetas Drys-let
260 g Friske hindbær 10 g Frysetørret hindbær 300 g Rå cashewnødder (udblødt i en skål vand natten over) 60 g Kokosolie 0.5 Banan 150 g Coconut cream 1 tsk Vaniljepulver 1 Saft fra 1 citron 1-2 tsk Hermesetas Drys-let

Anretning:

20 g Mørk chokolade, 70%
20 g Mørk chokolade, 70%

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt