Search

Chokoladesmåkager

60 minutter
Bagning

Chokoladesmåkager med frisk ost og hjerte – den helt rigtige opskrift til juletiden. Takket være Hermesetas Drys-Let også en lækkerbisken for diabetikere!

Forberedelse

  1. Hæld Hermesetas Drys-Let, smør, æg, vaniljeekstrakt og mælk i en skål og rør det sammen. I en ny skål sigtes de resterende ingredienser sammen. Tilsæt de tørre ingredienser til skålen med smørblandingen lidt efter lidt mens der røres. Når alle ingredienserne er tilsat æltes dejen sammen og pakkes i køkkenfilm. Læg dejen på køl i et par timer.
  2. Forvarm ovnen på 180 °C. Tag dejen ud af køleskabet og ælt den igennem med hænderne. Rul den ud på et meldrysset bord og udstik cirkler på ca. 7 cm. Udstik en mindre cirkel/hjerte i midten af halvdelen af kagerne, så du har både en hel bund og en top med hul.
  3. Placér småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 11-12 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.
  4. Rør creamcheese sammen med Hermesetas og saml småkagerne med en lille smule creamcheese mellem top og bund.

Næringsværdier pr. portion

377
kj
90
kcal
2.5
protein g
8
kulhydrater g
5.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 25 portioner

Biscuits:

15 g Hermesetas Drys-Let
100 g Smør, stuetemperatur
1 Æg
1 tsk Vaniljeekstrakt
3-4 tsk Mælk
50 g Kakaopulver
260 g Hvedemel
1/2 tsk Bagepulver
15 g Hermesetas Drys-Let 100 g Smør, stuetemperatur 1 Æg 1 tsk Vaniljeekstrakt 3-4 tsk Mælk 50 g Kakaopulver 260 g Hvedemel 1/2 tsk Bagepulver

Filling:

100 g Creamcheese naturel
1 spsk Hermesetas Drys-Let
100 g Creamcheese naturel 1 spsk Hermesetas Drys-Let

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt