Crinkle cookies med chokolade
En fornem lækkerbisken til juletiden: Chokoladesmåkager med guldpudder! Eftersom vores opskrift indeholder Hermesetas Drys-Let, er den også populær hos diabetikere.
Forberedelse
- Forvarm ovnen til 175 °C. Pisk smør med Hermesetas Drys-Let indtil det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen mens der piskes. Tilsæt mel, kakaopulver, bagepulver og salt og rør, indtil alt er blandet sammen og konsistensen er ensartet.
- Tril små runde kugler af dejen og placér kuglerne på en bageplade med bagepapir. Drys spiseligt guldpulver over dejkuglerne, og stil bagepladen i ovnen. Bag dine cookies i 12-13 minutter, og lad dem derefter køle af på en bagerist.
Næringsværdier pr. portion
343
kj
82
kcal
2
protein g
5.5
kulhydrater g
5.5
fedt g
Ingredienser til 22 portioner
110 g | Smør, stuetemperatur |
15 g | Hermesetas Drys-Let |
2 | Æg, stuetemperatur |
160 g | Hvedemel |
80 g | Usødet kakaopulver |
1 1/2 tsk | Bagepulver |
1/4 tsk | Salt |
Guldpulver |