Search

Crinkle cookies med chokolade

40 minutter
Bagning

En fornem lækkerbisken til juletiden: Chokoladesmåkager med guldpudder! Eftersom vores opskrift indeholder Hermesetas Drys-Let, er den også populær hos diabetikere.

Forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Pisk smør med Hermesetas Drys-Let indtil det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen mens der piskes. Tilsæt mel, kakaopulver, bagepulver og salt og rør, indtil alt er blandet sammen og konsistensen er ensartet.
  2. Tril små runde kugler af dejen og placér kuglerne på en bageplade med bagepapir. Drys spiseligt guldpulver over dejkuglerne, og stil bagepladen i ovnen. Bag dine cookies i 12-13 minutter, og lad dem derefter køle af på en bagerist.

Næringsværdier pr. portion

343
kj
82
kcal
2
protein g
5.5
kulhydrater g
5.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 22 portioner

110 g Smør, stuetemperatur
15 g Hermesetas Drys-Let
2 Æg, stuetemperatur
160 g Hvedemel
80 g Usødet kakaopulver
1 1/2 tsk Bagepulver
1/4 tsk Salt
Guldpulver
110 g Smør, stuetemperatur 15 g Hermesetas Drys-Let 2 Æg, stuetemperatur 160 g Hvedemel 80 g Usødet kakaopulver 1 1/2 tsk Bagepulver 1/4 tsk Salt Guldpulver

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt