
Panna Cotta
Panna Cotta TILBEREDNING: Hæld fløde, mælk og vaniljeessens i en pande og bring det i kog. Lad det simre svagt i 5-8 minutter ved sporadisk omrøring. Fjern panden fra varmen, tilsæt Hermesetas Drys-Let eller Hermesetas Flydende og rør mascarponen ud i den varme flødeblanding. Hæld marsala eller sherry i en lille skål og drys gelatinen […]

Jordbær- og Banan-is
Jordbær- og Banan-is TILBEREDNING: Skyl jordbærrene grundigt og tag toppene af. Purér herefter jordbærrene, bananen, Hermesetas, samt appelsinjuicen i en blender. Herefter blandes yoghurten i, hvorefter en ismaskine tages i brug. Blandingen fryses til jf. maskinens anvisninger.

Mandel- og gulerodskage
Mandel- og gulerodskage TILBEREDNING: Stil ovnen på 175 °C. Smør en kageform, og drys den med rasp (ca. 1½ liter) eller en rund form. Skil æggeblommerne fra æggehviderne. Pisk æggeblommer og Hermesetas Drys-Let sammen til en luftig blanding. Tilsæt revne gulerødder, reven limeskal og saft. Rør finthakkede mandler blandet med hvedemel, Maizena og bagepulver i. […]

Glarmestersild
Glarmestersild TILBEREDNING: Spegesildene udvandes i koldt vand 8-12 timer. Tør silde-fileterne i køkken-rulle og skær dem i passende stykker. Giv lagen et opkog og lad den køle af. Tilsæt allehånde, sennepskorn og laurbærblade. Sildefileterne lægges lagvis med de skivede gulerødder, porrer, peberrod og løg i en skål. Når lagen er kold, hældes den over – […]

Chokolade-Crisps
Chokolade-Crisps TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 180C/gas: trin 4. Blødgør det fedtfattige fedtstof og tilsæt Hermesetas Drys-Let. Rør det sammen til en let og luftig creme. Tilsæt ægget gradvist, og rør godt om mellem hver tilsætning. Tilsæt og indarbejd sigtemelet og kakaoen, tilføj derefter cornflakes. Blandingen er nu ret fast, så vær forsigtig med cornflaksene, så […]

Hindbærshake
Hindbærshake TILBEREDNING: Purér alle ingredienserne i en blender. Afkøles inden servering.

Rawfood Brownie
Rawfood brownie TILBEREDNING: Brownie: Dadler blendes med kakaopulver, mandler, valnødder og Hermesetas Drys-Let til en homogen masse. Topping: Kakaopulver, stenfri dadler, kokosmælk, kokosolie blendes sammen og til sidst tilsættes den varme vand og smøres det på kagen. Køles ned.

Frossen bær smoothie
Frossen bær smoothie TILBEREDNING: Mix alle ingredienser i en blender, hæld blandingen på glas – og server straks.

Varm kyllingecitronsalat
Varm kyllingecitronsalat TILBEREDNING: Riv den gule skal af en citron og pres saften ned i en røreskål. Rens chilien for frø, skær den i strimler og bland chilistrimler, Hermesetas Drys-Let og krydderier sammen med revet citronskal og saft. Læg kyllingefileterne i skålen, rør rundt og lad marinere i 30-60 minutter ved stuetemperatur. Rør dressing-ingredienserne sammen. […]

Tærte med blandede bær
Tærte med blandede bær TILBEREDNING: Kom melet i en skål og bland det sammen med margarinen, indtil blandingen er smulderagtig. Tilsæt Hermesetas Drys-Let og rør sammen, tilsæt æggeblomme og nok vand (2-3 spsk.) til at få dejen ret fast. Rul dejen ud og læg den som bund i en smurt 20 cm tærteform. Lad køle af […]
- « Forrige side
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 16
- Næste side »