Search

Produkt: Drys-Let

Varme Hindbærkager

Varme hindbærkager TILBEREDNING: Rul dejen tyndt ud, læg den ud på bagepladen. Prik dejen flere gange. Fordel bærrene på dejen. Pisk alle ingredienserne godt sammen og hæld det over bærrene. Lad det bage i en 190 grader varm ovn i ca. 20 minutter.

Læs mere

Ingefærkage

Ingefærkage TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 150C/gas: trin 2 Smør en 1 kg brødform og læg bagepapir i den. Smelt langsomt margarine og sirup ved lav varme. Rør Hermesetas Drys-Let, siet mel, ingefær og kanel sammen med det piskede æg. Varm mælken lidt op, tilsæt natron og rør det sammen med hovedblandingen. Når blandingen er jævn, […]

Læs mere

Frugt Salat

Frugt Salat TILBEREDNING: Skær de skrællede frugter i små terninger. Druerne halveres og eventuelle sten fjernes. Nøddekerner og chokolade hakkes groft. Pisk æggeblomme og Hermesetas Drys-Let, rør appelsinsaften i og til sidst crème fraîche. Vend frugtstykkerne (gem evt. nogle af druerne til pynt) i dressingen og pynt med nødder og chokolade. Tips: Blandede frugter fra […]

Læs mere

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi TILBEREDNING: Kog mælk, Hermesetas, citronsaft og skræller op, tilføj semulje, rør godt om. Lad det simre i 5 minutter. Tag gryden fra varmen, lad køle af, og bland så kvarken i. Fordel massen på en kold bageplade i et 1 cm tykt lag. Lad det køle af og stivne. 350 g jordbær […]

Læs mere

Cheese Cake

Cheese Cake TILBEREDNING: Smuldr kiksene i en foodprocessor. Tilsæt smeltet smør, og forøg hastigheden, indtil blandingen er lind. Fordel dejen i en springform med en diameter på 25 cm, og tryk den ned mod bunden med en ske. Dræn ananas for væde. Fordel ananastern oven på smuldreblandingen, og stil springformen i køleskabet. Opblød hudblads i […]

Læs mere

Påskekager

Påskekager TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5. Bland margarine og Hermesetas Drys-Let sammen, indtil det er let og luftigt. Bland næsten hele ægget i, gem lidt til glasur, sammen med citronskallen. Tilsæt mel, salt og natron. Tilsæt til sidst korender og de kandiserede frugtskaller og bland til en blød, men ikke klæbrig dej. Hæld […]

Læs mere

Avocado Rejesalat

Avocado rejesalat TILBEREDNING: Bland ingredienserne til mayonnaisen ved stuetemperatur. Bland æggeblomme, sennep, Hermesetas Drys-Let og vineddike i en skål. Tilsæt en smule olie, mens blandingen piskes konstant. Tilsæt crème fraîche, tomatpuré, salt og peber. Bland sammen. Lad marinaden stå i et par timer eller til næste dag. Optø og skyl rejerne. Skær rødløg i skiver […]

Læs mere

Banankage

Banankaka TILBEREDNING: Til aflang bageform (ca. 24cm x 8cm) smurt med smør. Vaniljestangens korn kradses ud og røres sammen med smør og halvdelen af Hermesetas Drys-Let. I en anden skål blandes æggene med den anden halvdel af Hermesetas Drys-Let til en luftig masse med skumkonsistens. Begge skåles indhold blandes og røres grundigt sammen. Mel og […]

Læs mere

Mince Pies

Engelska julpajer TILLAGNING: Si mel til dejen ned i en skål, tilsæt det fedtfattige fedtstof og bland det, indtil det er ensartet. Rør Hermesetas Drys-Let ind, og bind derefter ingredienserne sammen med koldt vand, så det bliver en temmelig fast dej. Ælt dejen let på et melet arbejdsbord. Pak derefter dejen ind i film og […]

Læs mere

Abrikossouffle

Abrikossouffle TILBEREDNING: Læg abrikoser og revet appelsinskal i en gryde med 450 ml vand og pocher forsigtigt frugten i 30 minutter, indtil den er blød. Imens lægges husblassen i en lille skål. Hæld appelsinsaften over og lad det ligge i blød. Når frugten er blød tilsættes den udblødte husblas. Rør rundt, indtil alt er opløst, […]

Læs mere