Search

Chokoladeterninger

45 minutter
Bagning
Desserter

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

923
kj
221
kcal
4
protein g
20
kulhydrater g
14
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 20 portioner

Dej:

25 g Hermesetas Drys-Let
3 Æg
1 Vaniljesukker
2 spsk Kakaopulver
3 dl Mælk
300 g Mel
2 tsk Bagepulver
200 g Smør, smeltet – en smule afkølet
25 g Hermesetas Drys-Let 3 Æg 1 Vaniljesukker 2 spsk Kakaopulver 3 dl Mælk 300 g Mel 2 tsk Bagepulver 200 g Smør, smeltet – en smule afkølet

Glasur:

150 g Flormelis
2 spsk Kakaopulver
2 tsk Vaniljesukker
50 g Smør, smeltet – en smule afkølet
3 spsk Stærk espresso
150 g Flormelis 2 spsk Kakaopulver 2 tsk Vaniljesukker 50 g Smør, smeltet – en smule afkølet 3 spsk Stærk espresso

Til at drysse over:

50 g Kokosflager
50 g Kokosflager

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt