Search

Kirsebær/chokolade-soufflé

50 minutter
Bagning
Desserter

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

572
kj
137
kcal
6
protein g
13
kulhydrater g
5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 4 portioner

Soufflé:

1/4 dl Hvedemel
1/4 dl Kakaopulver
2 Æggeblommer
2 1/2 dl Sødmælk
1 dl Hermesetas Drys-Let
2 Æggehvider
1/4 dl Hvedemel 1/4 dl Kakaopulver 2 Æggeblommer 2 1/2 dl Sødmælk 1 dl Hermesetas Drys-Let 2 Æggehvider

Til soufflé-formene:

200 g Friske udstenede kirsebær
2 tsk Hermesetas Drys-Let
1 knivspids stødt kanel
200 g Friske udstenede kirsebær 2 tsk Hermesetas Drys-Let 1 knivspids stødt kanel

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt