Search

Kødboller i tomatsauce

50 minutter
Snacks

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

928
kj
221
kcal
22
protein g
7
kulhydrater g
10
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

Farsblanding:

1 kg Hakket oksekød (7 % fedt)
2 (à 56 g) Poser af tørret løgsuppemiks
200 g Fedtfri yoghurt naturel
2 Æg
2 dl Oliven i skiver
1 kg Hakket oksekød (7 % fedt) 2 (à 56 g) Poser af tørret løgsuppemiks 200 g Fedtfri yoghurt naturel 2 Æg 2 dl Oliven i skiver

Sauce:

400 g Dåse (400 g) knuste tomater
2 spsk Hermesetas Drys-Let
1 Bouillonterning
Sort peber, basilikum
2 dl Hvidvin
1 Krukke med timian
400 g Dåse (400 g) knuste tomater 2 spsk Hermesetas Drys-Let 1 Bouillonterning Sort peber, basilikum 2 dl Hvidvin 1 Krukke med timian

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt