Search

Skovbærkage

100 minutter
Bagning
Desserter

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

945
kj
226
kcal
16
kulhydrater g
13
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 12 portioner

Dej:

100 g Æggeblomme
25 g Hermesetas Drys-Let
20 ml Varm vand
150 g Ubleget mel
8 g Bagepulver
30 g Kakao pulver
200 g Æggehvider
100 g Æggeblomme 25 g Hermesetas Drys-Let 20 ml Varm vand 150 g Ubleget mel 8 g Bagepulver 30 g Kakao pulver 200 g Æggehvider

Fyld:

1/2 dl Kirsebærsnaps
30 ml Vand
8 g Hermesetas Drys-Let (eller)
4 dl Hermesetas Flydende (eller)
4 dl Syrnet fløde
2 ark Gelatine opblødt i koldt vand
75 g Æggehvider, pasteuriserede
500 g Friske kirsebær
1/2 dl Kirsebærsnaps 30 ml Vand 8 g Hermesetas Drys-Let (eller) 4 dl Hermesetas Flydende (eller) 4 dl Syrnet fløde 2 ark Gelatine opblødt i koldt vand 75 g Æggehvider, pasteuriserede 500 g Friske kirsebær

Pynt:

15 g Chokolade-skaller
15 g Chokolade-skaller

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt