Search

Chokoladefondant med chokolademousse

60 minutter
Bagning
Desserter

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

3638
kj
866
kcal
15
protein g
48
kulhydrater g
68
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 8 portioner

Chokoladefondant:

280 g Mørk chokolade 70%
175 g Smør
8 Æg
150 g Mel
6 tsk Hermesetas Drys-Let
280 g Mørk chokolade 70% 175 g Smør 8 Æg 150 g Mel 6 tsk Hermesetas Drys-Let

Mousse:

200 g Mørk chokolade 70%
5 Æggeblomme
3 tsk Hermesetas Drys-Let
1/2 l Piskefløde
200 g Mørk chokolade 70% 5 Æggeblomme 3 tsk Hermesetas Drys-Let 1/2 l Piskefløde

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt