
Chokoladesmåkager

Crinkle cookies med chokolade

Bagte æbler med pecancrunch

Ris Alamande med vanille

Blåbærispinde
Blåbærispinde TILBEREDNING: Skræl bananerne og skyl blåbærrene. Hæld alle ingredienser i en blender og blend igennem indtil du har en fin smoothie uden klumper. Hæld smoothien i isforme og stil formene i fryseren i minimum 6 timer indtil de er gennemfrosne.

Småkager med syltetøj
Småkager med syltetøj TILBEREDNING: Bland mel, Hermesetas Drys-Let, Vanilje-hermesetas og margarine indtil blandingen ligner små brødkrummer. Ælt herefter dejen forsigtigt – men kun til den lige hænger sammen. Dejen stilles på køl i 1 time. Rul herefter dejen ud i en tykkelse af 3-4 mm. og prik ca. 80 stykker ud. Halvdelen af disse skal […]

Chokoladekage med chokoladeganache
Chokoladekage med chokoladeganache TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 175 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Beklæd bunden af en springform (21 cm) med bagepapir og smør siderne. Slå æggene ud i en skål, tilsæt Hermesetas Drys-Let og pisk det sammen. Smelt smørret, tilsæt det til æggeblandingen og pisk indtil det er inkorporeret. I en ny skål sigtes […]

Rabarber gin fizz
Rabarber gin fizz TILBEREDNING: Skær rabarberne i små stykker og hæld dem i en gryde sammen med Hermsetas Drys-Let. Varm det langsom op til kogepunktet under omrøring og lad det simre indtil rabarberne falder fra hinanden. Hæld de udkogte rabarber i en skål gennem en si, og pres det indtil al væske er presset fra […]

Æblekage
Æblekage TILBEREDNING: Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i store terninger. Hæld æbleterningerne i en gryde sammen med vaniljekorn, den udskrabede vaniljestang, Hermesetas og vand. Lad æblerne simre ved svag varme, og rør af og til om. Tag gryden af varmen, når æblerne er møre, og fisk vaniljestangen op. Mos æblerne med en gaffel […]

Theboller med safran
Theboller med safran TILBEREDNING: Smuldr gæret ud i en stor skål. Smelt smørret i en skål, tilsæt mælk og hæld det i skålen til gæret. Rør indtil gæret er opløst. Tilsæt græsk yoghurt, safran, Hermesetas Drys-let, salt og rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen under omrøring, indtil alt melet er tilsat. Ælt dejen igennem […]