Search

Chokoladekage med chokoladeganache

45 minutter
Bagning

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

2012
kj
479
kcal
11
protein g
38
kulhydrater g
31
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 8 portioner

4 Æg
10 g Hermesetas Drys-Let
100 g Smør, smeltet
200 g Hvedemel
50 g Usødet kakaopulver
2 tsk Bagepulver
1 tsk Vaniljepulver
1 dl Mælk
100 g Mørk chokolade, 70 %
4 Æg 10 g Hermesetas Drys-Let 100 g Smør, smeltet 200 g Hvedemel 50 g Usødet kakaopulver 2 tsk Bagepulver 1 tsk Vaniljepulver 1 dl Mælk 100 g Mørk chokolade, 70 %

150 g Mørk chokolade, 70 %
1.5 dl Piskefløde
150 g Mørk chokolade, 70 % 1.5 dl Piskefløde

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt