
Berlinere med vaniljecreme

Golden rum bundt cake

Panna cotta with blueberry coulis

Solbærmarengs

Mandelkage med æbler

Jordbærscones
Jordbærscones TILBEREDNING: Skyl jordbærrene og fjern den grønne top. Læg dem i en skål og hæld citronsaft og Hermesetas Drys-Let over. Vend det forsigtigt rundt og stil skålen til siden mens du forbereder resten. Forvarm ovnen til 200 °C. Sigt mel, Hermesetas Drys-Let, bagepulver og salt sammen i en skål. Hæld smørret i en lille skål […]

Blåbærispinde
Blåbærispinde TILBEREDNING: Skræl bananerne og skyl blåbærrene. Hæld alle ingredienser i en blender og blend igennem indtil du har en fin smoothie uden klumper. Hæld smoothien i isforme og stil formene i fryseren i minimum 6 timer indtil de er gennemfrosne.

Mille feuilles med hindbær og pistachie
Mille feuilles med hindbær og pistachie TILBEREDNING: Pistaciepasta Hæld pistacienødderne i en blender og blend dem godt igennem. Først bliver nødderne til mel, men efter noget tid vil nødderne blive cremede og blandingen får konsistens af peanut butter. BEMÆRK: Du skal bruge lidt flere pistacier til pastaen end der står i opskriften, da de ellers […]

Jordbærtærter
Jordbærtærter TILBEREDNING: Tærtebund Bland mel, Hermesetas og salt i en køkkenmaskine. Tilsæt smør og vand, og rør indtil smørret er godt fordelt, og blandingen tager form af små krummer. Tilsæt æggeblommen, og rør indtil dejen samler sig. Vend dejen ud på køkkenbordet og saml dejen uden at ælte den for meget. Pak dejen ind i […]

Æble- og tyttebærkage med valnødder
Æble- og tyttebærkage med valnødder TILBEREDNING: Stil ovnen på 175 ºC. Smør en springform på 22 cm i diameter, og drys den med rasp. Rør smeltet margarine og Hermesetas Drys-Let. Let sammen. Skil æggeblommerne fra æggehviderne. Pisk æggeblommerne i, én ad gangen, og mælken. Tilsæt mælk blandet med bagepulver, hakkede valnødder og til sidst tyttebær. […]