Search

Æble- og tyttebærkage med valnødder

80 minutter
Bagning
Desserter

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

904
kj
216
kcal
15
kulhydrater g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

125 g Margarine
3 1/2 dl Hermesetas Drys-Let
3 Æg
1 1/2 dl Mælk
2 1/2 dl Hvedemel
2 tsk Bagepulver
50 g Grovhackade valnötter, (spara några till garnering)
2 dl Färska eller frysta lingon
2 - 3 Syrliga äpplen, gärna röda
125 g Margarine 3 1/2 dl Hermesetas Drys-Let 3 Æg 1 1/2 dl Mælk 2 1/2 dl Hvedemel 2 tsk Bagepulver 50 g Grovhackade valnötter, (spara några till garnering) 2 dl Färska eller frysta lingon 2 - 3 Syrliga äpplen, gärna röda

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt