Search

Panna cotta with blueberry coulis

240 minutter
Desserter

Coulis er en passeret sauce af grøntsager eller frugt, som på kunstfærdig vis omrammer og dekorerer alle minimalistiske måltider siden Nouvelle Cuisine. En coulis med bær egner sig perfekt til dessert, også italienske - f.eks. til en klassisk Panna Cotta.

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

2282
kj
543
kcal
7.5
protein g
12
kulhydrater g
52.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

Panna Cotta:

1.5 blade Husblas
3 dl Piskefløde
30 dråber Hermesetas Flydende
1 Vaniljestang
1.5 blade Husblas 3 dl Piskefløde 30 dråber Hermesetas Flydende 1 Vaniljestang

Bærcoulis:

1 blad Husblas
125 g Frosne blåbær
30 dråber Hermesetas Flydende
1 spsk Citronsaft
1 blad Husblas 125 g Frosne blåbær 30 dråber Hermesetas Flydende 1 spsk Citronsaft

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt