Search

Jordbærscones

90 minutter
Bagning
Desserter

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

1281
kj
305
kcal
7
protein g
29.5
kulhydrater g
18
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

Marinerede jordbær:

350 g Jordbær
20 g Citronsaft
2 spsk Hermesetas Drys-Let
350 g Jordbær 20 g Citronsaft 2 spsk Hermesetas Drys-Let

Scones:

350 g Hvedemel
5 g Hermesetas Drys-Let
1 spsk Bagepulver
1/4 tsk Salt
90 g Smør
1.8 dl Kærnemælk
1 Æg (til dej)
1 Æg (til pensling)
350 g Hvedemel 5 g Hermesetas Drys-Let 1 spsk Bagepulver 1/4 tsk Salt 90 g Smør 1.8 dl Kærnemælk 1 Æg (til dej) 1 Æg (til pensling)

Flødeskum:

2.5 dl Piskefløde
Korn fra 1 vaniljestang
2.5 dl Piskefløde Korn fra 1 vaniljestang

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt