Search

Mandelkage med æbler

80 minutter
Bagning

Saftig og lækker: Denne mandel-æblekage vil begejstre din familie og dine venner. Kronen på bagværket er sprøde mandelflager - en kulinarisk fornøjelse for både øjne og mund. Hvis du gerne vil overraske din familie med noget lækkert i hverdagen, så gør det med vores lækre mandel- og æblekage.

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

1131
kj
269
kcal
9
protein g
16.5
kulhydrater g
18
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 8 portioner

3 Æbler
1 Æg
1 spsk Hermesetas Drys-Let
115 g Smør, smeltet
1 tsk Vaniljepulver
100 g Hvedemel
75 g Mandelmel
2 tsk Bagepulver
1/2 tsk Salt
20 g Hermesetas Drys-Let
60 ml Sødmælk
2 Æggeblommer
40 g Mandelflager
3 Æbler 1 Æg 1 spsk Hermesetas Drys-Let 115 g Smør, smeltet 1 tsk Vaniljepulver 100 g Hvedemel 75 g Mandelmel 2 tsk Bagepulver 1/2 tsk Salt 20 g Hermesetas Drys-Let 60 ml Sødmælk 2 Æggeblommer 40 g Mandelflager

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt