Search

Solbærmarengs

90 minutter
Bagning

Marengs, baiser, kyskager, spansk vind, små skumtoppe, skumkager eller æggehvide-sne - denne luftig-lette drøm har mange navne. Med frysetørret bærpulver, som kan fås i delikatesseforretninger, er der ingen grænser for din kreativitet. Vi har brugt frysetørret solbærpulver - men du kan også sagtens lave opskriften med hindbær-, rosen- eller jordbærpulver.

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

9
kj
2
kcal
0.5
protein g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 30 portioner

3 Æggehvider
1/2 tsk Citronsaft
10 g Hermesetas Drys-Let
1/2 tsk Vaniljeessens
2 tsk Frysetørret solbærpulver
3 Æggehvider 1/2 tsk Citronsaft 10 g Hermesetas Drys-Let 1/2 tsk Vaniljeessens 2 tsk Frysetørret solbærpulver

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt