Search

Tid: 30 – 60 min

Jordbær- og Banan-is

Jordbær- og Banan-is TILBEREDNING: Skyl jordbærrene grundigt og tag toppene af. Purér herefter jordbærrene, bananen, Hermesetas, samt appelsinjuicen i en blender. Herefter blandes yoghurten i, hvorefter en ismaskine tages i brug. Blandingen fryses til jf. maskinens anvisninger.

Læs mere

Varme Hindbærkager

Varme hindbærkager TILBEREDNING: Rul dejen tyndt ud, læg den ud på bagepladen. Prik dejen flere gange. Fordel bærrene på dejen. Pisk alle ingredienserne godt sammen og hæld det over bærrene. Lad det bage i en 190 grader varm ovn i ca. 20 minutter.

Læs mere

Sommermuffins med yoghurtsauce

Sommermuffins med yoghurtsauce TILBEREDNING: Fyld bærrene i en skål, hæld ca. 15 g mel over og rør grundigt sammen. Bland resten af melet, Hermesetas Drys-Let, bagepulver og salt godt sammen. Tilsæt æg, appelsinskal, flydende smør og mælk og rør det sammen til en tyktflydende dej. Bland bærrene i til sidst. Smør muffin-formene med smør og […]

Læs mere

Chokoladeterninger

Chokladkakor TILLAGNING: Til en bageplade (34cm x 34cm, 3,5cm høj), smurt med smør. Du får ca. 20 stykker Æg og Hermesetas Drys-Let omrøres til skum. Vaniljesukker og kakaopulver iblandes. Tilsæt mælk. Mel med bagepulver tilsættes. Smeltet smør tilføjes og alt omrøres til en glat dej. Bagepladen smøres grundigt og dejen fordeles i et tyndt lag […]

Læs mere

Kylling Satay

Kylling Satay TILBEREDNING: Skær kyllingen i tern på 2,5 cm. Skræl og riv ingefær og skalotteløg i en skål. Tilsæt knust hvidløg, sojasauce, citronsaft, koriander, Hermesetas Drys-Let og chilipulver. Tilsæt kyllingestykkerne og smør dem godt ind i marinaden. Dæk til og lad det stå på et køligt sted i op til 24 timer. Tilbered jordnøddesaucen […]

Læs mere

Kokoskvark med Mangokompot

Kokoskvark med Mangokompot TILBEREDNING: Skræl mangofrugten, skær kødet fra stenen og skær det i ensartede små tern. Skrab resten af kødet fra stenen og læg det i en gryde sammen med stenen. Tilsæt vand, vanillestang, Hermesetas Drys-let, stjerneanis og citronsaft. Bring gryden i kog, læg låget på og lad simre ved svag varme i ca. […]

Læs mere

Frugt Salat

Frugt Salat TILBEREDNING: Skær de skrællede frugter i små terninger. Druerne halveres og eventuelle sten fjernes. Nøddekerner og chokolade hakkes groft. Pisk æggeblomme og Hermesetas Drys-Let, rør appelsinsaften i og til sidst crème fraîche. Vend frugtstykkerne (gem evt. nogle af druerne til pynt) i dressingen og pynt med nødder og chokolade. Tips: Blandede frugter fra […]

Læs mere

Rawfood Brownie

Rawfood brownie TILBEREDNING: Brownie: Dadler blendes med kakaopulver, mandler, valnødder og Hermesetas Drys-Let til en homogen masse. Topping: Kakaopulver, stenfri dadler, kokosmælk, kokosolie blendes sammen og til sidst tilsættes den varme vand og smøres det på kagen. Køles ned.

Læs mere

Varm kyllingecitronsalat

Varm kyllingecitronsalat TILBEREDNING: Riv den gule skal af en citron og pres saften ned i en røreskål. Rens chilien for frø, skær den i strimler og bland chilistrimler, Hermesetas Drys-Let og krydderier sammen med revet citronskal og saft. Læg kyllingefileterne i skålen, rør rundt og lad marinere i 30-60 minutter ved stuetemperatur. Rør dressing-ingredienserne sammen. […]

Læs mere

Påskekager

Påskekager TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5. Bland margarine og Hermesetas Drys-Let sammen, indtil det er let og luftigt. Bland næsten hele ægget i, gem lidt til glasur, sammen med citronskallen. Tilsæt mel, salt og natron. Tilsæt til sidst korender og de kandiserede frugtskaller og bland til en blød, men ikke klæbrig dej. Hæld […]

Læs mere