Search

Sommermuffins med yoghurtsauce

45 minutter
Bagning

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

588
kj
140
kcal
6
protein g
20
kulhydrater g
4
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 12 portioner

Muffins:

150 g Hindbær
1 dl Hermesetas Drys-Let
250 g Mel
1 Æg
50 g Flydende smør
1 1/2 dl Letmælk
1 1/2 tsk Bagepulver
1 knivspids Salt
Revet skal af 1/2 appelsin
150 g Hindbær 1 dl Hermesetas Drys-Let 250 g Mel 1 Æg 50 g Flydende smør 1 1/2 dl Letmælk 1 1/2 tsk Bagepulver 1 knivspids Salt Revet skal af 1/2 appelsin

Sauce:

2 Bægre naturyoghurt, light
1 Revet citronskal
2 spsk Limesaft
4 spsk Hermesetas Drys-Let
100 g Hindbær
2 Bægre naturyoghurt, light 1 Revet citronskal 2 spsk Limesaft 4 spsk Hermesetas Drys-Let 100 g Hindbær

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt