Search

Sæson: Sommer

Tærte med blandede bær

Tærte med blandede bær TILBEREDNING: Kom melet i en skål og bland det sammen med margarinen, indtil blandingen er smulderagtig. Tilsæt Hermesetas Drys-Let og rør sammen, tilsæt æggeblomme og nok vand (2-3 spsk.) til at få dejen ret fast. Rul dejen ud og læg den som bund i en smurt 20 cm tærteform. Lad køle af […]

Læs mere

Cheese Cake

Cheese Cake TILBEREDNING: Smuldr kiksene i en foodprocessor. Tilsæt smeltet smør, og forøg hastigheden, indtil blandingen er lind. Fordel dejen i en springform med en diameter på 25 cm, og tryk den ned mod bunden med en ske. Dræn ananas for væde. Fordel ananastern oven på smuldreblandingen, og stil springformen i køleskabet. Opblød hudblads i […]

Læs mere

Avocado Rejesalat

Avocado rejesalat TILBEREDNING: Bland ingredienserne til mayonnaisen ved stuetemperatur. Bland æggeblomme, sennep, Hermesetas Drys-Let og vineddike i en skål. Tilsæt en smule olie, mens blandingen piskes konstant. Tilsæt crème fraîche, tomatpuré, salt og peber. Bland sammen. Lad marinaden stå i et par timer eller til næste dag. Optø og skyl rejerne. Skær rødløg i skiver […]

Læs mere

Citrusfirkanter

Citrusfirkanter TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 190°C/gas trin 5. Smør en 28cm x 18 cm rouladeplade let, og læg bagepapir i bunden. Rør fedtstoffet og Hermesetas Drys-Let sammen til en creme. Sigt melet sammen med bagepulveret. Hæld æggene i gradvis, og tilføj lidt mel sammen med dem. Tilsæt resten af melet sammen med revet skal fra […]

Læs mere

Æble og Blåbær Muffins

Æble og Blåbær Muffins TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 180°C Bland smør, vaniljeessens og 8 teskefulde Hermesetas Drys-Let i en røreskål og rør sammen indtil massen er let og luftig. Slå æggene ud i blandingen, et ad gangen. Si mel og bagepulver og rør det ind i blandingen sammen med mælken. Del 2/3 af dejen ud […]

Læs mere

Limetærte

Limetærte TILBEREDNING: Læg mel, Hermesetas Drys-Let og smør i en skål. Gnid mel og fedt hurtigt mellem fingrene, så det bliver til flager. Tilsæt hytteost og bland det hurtigt til en dej. Lad den stå i 30 minutter. Smør en tærteform (26-28 cm i diameter) Rul dejen tyndt ud og placer den på tærteformen. Prik […]

Læs mere

Ananasdrøm

Ananasdrøm TILBEREDNING: Skræl ananassen, skær den midterste, træagtige del fra. S kær frugtkødet i mindre stykker og blend med frugtsaften. Sød til med Hermesetas Flydende (eller) Hermesetas Drys-Let. Bland kærnemælken i. Serveres med det samme.

Læs mere

Citron-jordbærtærte

Citron-jordbærtærte TILBEREDNING: Bland Hermesetas Drys-Let, mel og koldt fedtstof sammen til en smulderagtig blanding. Bland koldt vand i dejen. Spred dejen på bund og kanter af en tærteform (ø 26 cm). Sæt formen i køleskabet i 30 minutter. Bland forsigtigt hytteost og creme fraîche, Hermesetas Drys-Let, æggeblommer, citronsaft og revet citronskal. Pisk æggehviderne stive og […]

Læs mere

Vitamincocktails

Vitamincocktails TILBEREDNING: Bland alle ingredienser bortset fra vand og is sammen med en stavblender. Tilsæt vandet og isterningerne, bland en gang til og fyld straks i glassene. Er herligt forfriskende!

Læs mere

Sommertærte

Sommertærte TILBEREDNING: Tænd ovnen på 175 grader. Smør en rund form, ca. 24 cm i diameter. Del æggeblommerne fra hviderne. Pisk æggeblommer og Hermesetas Drys-Let luftigt. Bland hvedemel, kartoffelmel og bagepulver. Pisk æggehviderne til hvidt skum. Vend forsigtigt melblanding, skiftevis med æggehvid-skummet, i æggeblommerne. Fordel dejen i formen og bag den på nederste rille i […]

Læs mere