Search

Citrusfirkanter

40 minutter
Bagning

A fruity-fresh classic with the slight sweetness of Hermesetas: Our citrus cake made from oranges and lemons with a juicy glaze.

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

466
kj
111
kcal
3
protein g
10
kulhydrater g
6
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 18 portioner

Dej:

175 g Fedtfattigt fedtstof
8 spsk Hermesetas Drys-Let
2 Mellemstore piskede æg
225 g Selvhævende mel
1 tsk Bagepulver
1 Appelsin
1 Citron
175 g Fedtfattigt fedtstof 8 spsk Hermesetas Drys-Let 2 Mellemstore piskede æg 225 g Selvhævende mel 1 tsk Bagepulver 1 Appelsin 1 Citron

Glasur:

200 g Fedtfattig blød ost
4 spsk Hermesetas Drys-Let
50 g Fedtfattigt fedtstof
200 g Fedtfattig blød ost 4 spsk Hermesetas Drys-Let 50 g Fedtfattigt fedtstof

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt