Search

Limetærte

50 mins
Bagning

To all citrus lovers! Under the creamy lime topping is a crunchy short crust pastry - something refreshing and zesty for any summer party.

Preparation

Nutritional values per serving

623
kj
149
kcal
13
carbohydrates g
8
fat g
← back to overview

Ingredients for 12 servings

Tærtedejlåg:

120 g Fuldkornsmel eller hvedemel
3 tsk Hermesetas Drys-Let
60 g Koldt smør skåret i små trekanter
100 g Fedtfattig hytteost
120 g Fuldkornsmel eller hvedemel 3 tsk Hermesetas Drys-Let 60 g Koldt smør skåret i små trekanter 100 g Fedtfattig hytteost

Fyld:

200 ml Fedtfattig mælk
8 tsk Hermesetas Drys-Let
20 g Majsstivelse
4 Æggeblommer
3 Lime, revet skræl og saft
2 Æggehvider
200 ml Fedtfattig mælk 8 tsk Hermesetas Drys-Let 20 g Majsstivelse 4 Æggeblommer 3 Lime, revet skræl og saft 2 Æggehvider

Garnering:

2 Lime
4 tsk Hermesetas Drys-Let
1 dl Vand
2 Lime 4 tsk Hermesetas Drys-Let 1 dl Vand

Products used

← back to overview