Search

Avocado Rejesalat

30 minutter
Salater
Snacks

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

1753
kj
419
kcal
17
protein g
4
kulhydrater g
37
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

Dressing:

1 Æggeblomme
2 spsk Sennep
2 tsk Hermesetas Drys-Let
1/4 dl Vineddike
2 dl Olie
1 bæger (200 g) Crème fraîche (15-18 % fedt)
1 dåse (70 g) Tomatpuré
Salt, peber
1 Æggeblomme 2 spsk Sennep 2 tsk Hermesetas Drys-Let 1/4 dl Vineddike 2 dl Olie 1 bæger (200 g) Crème fraîche (15-18 % fedt) 1 dåse (70 g) Tomatpuré Salt, peber

Til salaten:

1.2 kg Rejer
2 Rødløg
1/2 dl Vineddike
1/2 dl Vand
1 tsk Hermesetas Drys-Let
3 Glas rød skovsyre (Rumex sanguineus)
5 Avocadoer
1.2 kg Rejer 2 Rødløg 1/2 dl Vineddike 1/2 dl Vand 1 tsk Hermesetas Drys-Let 3 Glas rød skovsyre (Rumex sanguineus) 5 Avocadoer

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt