Sommertærte
Forberedelse
Næringsværdier pr. portion
450
kj
110
kcal
8
kulhydrater g
6
fedt g
Ingredienser til 20 portioner
Tærtebund:
| 6 | Æg |
| 3 1/2 dl | Hermesetas Drys-Let |
| 1 dl | Hvedemel |
| 1/2 dl | Kartoffelmel |
| 1 1/2 dl | Bagepulver |
Vanilje creme:
| 2 1/2 dl | Mælk |
| 3 | Æggeblommer |
| 3/4 dl | Hermesetas Drys-Let |
| 2 1/2 spsk | Maizena |
| 1 1/2 tsk | Vaniljesukker |
| 1 dl | Kvark |
Fyld:
| 225 g | Jordbær eller hindbær og blåbær |
Garniture:
| 2 1/2 dl | Fløde |
| Mellangrädde jordgubbar, björnbär, carambole, physalis |
