
Scones med blåbær og timian
Scones med blåbær og timian TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200 °C over-/ undervarme. Læg bagepapir på en bageplade Pisk æg, kærnemælk og citronskal sammen Sammenbland hurtigt mel, Hermesetas Drys-Let, bagepulver, natron og salt. Arbejd smørret ind i melblandingen med fingerspidserne. Tilfør blandingen af æg og kærnemælk og rør hurtigt rundt, indtil alt lige er rørt […]

Gedeostesalat
Gedeostesalat TILBEREDNING: Udmål solbær, Hermesetas Drys-Let og delt vaniljestang ned i gryden. Opvarm til kogepunktet og lad simre et stykke tid. Lad det køle af. Bland salatblandingen, overskårne cherrytomater, hakkede soltørrede tomater, olivenolie, limesaft, Hermesetas Drys-Let, salt og peber. Bland salaten grundigt. Skær de ristede brødskiver ud i terninger. Fordel salaten på tallerkenerne, drys brødtern […]

Varme Hindbærkager
Varme hindbærkager TILBEREDNING: Rul dejen tyndt ud, læg den ud på bagepladen. Prik dejen flere gange. Fordel bærrene på dejen. Pisk alle ingredienserne godt sammen og hæld det over bærrene. Lad det bage i en 190 grader varm ovn i ca. 20 minutter.

Sommermuffins med yoghurtsauce
Sommermuffins med yoghurtsauce TILBEREDNING: Fyld bærrene i en skål, hæld ca. 15 g mel over og rør grundigt sammen. Bland resten af melet, Hermesetas Drys-Let, bagepulver og salt godt sammen. Tilsæt æg, appelsinskal, flydende smør og mælk og rør det sammen til en tyktflydende dej. Bland bærrene i til sidst. Smør muffin-formene med smør og […]

Skovbærkage
Skovbærkage TILBEREDNING: Opskriften passer til en 30 cm springform eller tærteform til 12 personer. Pisk æggeblommerne og tilsæt Hermesetas Drys-Let og varmt vand, så massen bliver lys og luftig. Bland mel, bagepulver og kakaopulver. Pisk æggehviderne til konsistensen bliver fast. Melblandingen skal sigtes og tilsættes herefter forsigtigt æggeblommemassen. Også de piskede æggehvider tilsættes forsigtigt. Kom […]

Kylling Satay
Kylling Satay TILBEREDNING: Skær kyllingen i tern på 2,5 cm. Skræl og riv ingefær og skalotteløg i en skål. Tilsæt knust hvidløg, sojasauce, citronsaft, koriander, Hermesetas Drys-Let og chilipulver. Tilsæt kyllingestykkerne og smør dem godt ind i marinaden. Dæk til og lad det stå på et køligt sted i op til 24 timer. Tilbered jordnøddesaucen […]

Kokoskvark med Mangokompot
Kokoskvark med Mangokompot TILBEREDNING: Skræl mangofrugten, skær kødet fra stenen og skær det i ensartede små tern. Skrab resten af kødet fra stenen og læg det i en gryde sammen med stenen. Tilsæt vand, vanillestang, Hermesetas Drys-let, stjerneanis og citronsaft. Bring gryden i kog, læg låget på og lad simre ved svag varme i ca. […]

Frugt Salat
Frugt Salat TILBEREDNING: Skær de skrællede frugter i små terninger. Druerne halveres og eventuelle sten fjernes. Nøddekerner og chokolade hakkes groft. Pisk æggeblomme og Hermesetas Drys-Let, rør appelsinsaften i og til sidst crème fraîche. Vend frugtstykkerne (gem evt. nogle af druerne til pynt) i dressingen og pynt med nødder og chokolade. Tips: Blandede frugter fra […]

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi
Jordbærsuppe med semulje-gnocchi TILBEREDNING: Kog mælk, Hermesetas, citronsaft og skræller op, tilføj semulje, rør godt om. Lad det simre i 5 minutter. Tag gryden fra varmen, lad køle af, og bland så kvarken i. Fordel massen på en kold bageplade i et 1 cm tykt lag. Lad det køle af og stivne. 350 g jordbær […]

Jordbærmousse
Jordbærmousse TILBEREDNING: Gem 1 stort jordbær til pynt, purér resten og rør det sammen med Hermesetas Drys-Let og revet appelsinskal. Drys husblassen over appelsinjuicen i en lille skål og opløs resterne enten i en mikroovn eller i en gryde med varmt vand, så væsken bliver klar. Rør husblassen sammen med jordbærpureen, og lad det stå, […]
- « Forrige side
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- Næste side »