
Scones med blåbær og timian
Scones med blåbær og timian TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200 °C over-/ undervarme. Læg bagepapir på en bageplade Pisk æg, kærnemælk og citronskal sammen Sammenbland hurtigt mel, Hermesetas Drys-Let, bagepulver, natron og salt. Arbejd smørret ind i melblandingen med fingerspidserne. Tilfør blandingen af æg og kærnemælk og rør hurtigt rundt, indtil alt lige er rørt […]

Gedeostesalat
Gedeostesalat TILBEREDNING: Udmål solbær, Hermesetas Drys-Let og delt vaniljestang ned i gryden. Opvarm til kogepunktet og lad simre et stykke tid. Lad det køle af. Bland salatblandingen, overskårne cherrytomater, hakkede soltørrede tomater, olivenolie, limesaft, Hermesetas Drys-Let, salt og peber. Bland salaten grundigt. Skær de ristede brødskiver ud i terninger. Fordel salaten på tallerkenerne, drys brødtern […]

Jordbærmousse
Jordbærmousse TILBEREDNING: Gem 1 stort jordbær til pynt, purér resten og rør det sammen med Hermesetas Drys-Let og revet appelsinskal. Drys husblassen over appelsinjuicen i en lille skål og opløs resterne enten i en mikroovn eller i en gryde med varmt vand, så væsken bliver klar. Rør husblassen sammen med jordbærpureen, og lad det stå, […]

Smoothies / Jordbær milkshake
Smoothies / Jordbær milkshake TILBEREDNING: Smoothie Hindbær & Lakrids: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med mynte. Smoothie Mango & Banan: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med citronmelisse. Smoothie Vanilje & Jordbær: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med citronmelisse.

Sur/sød svinekød
Sur/sød svinekød TILBEREDNING: Kombiner ingredienserne til saucen. Steg svinekødet, tilsæt hakket citrongræs og revet limeskal og limejuice. Tilsæt saucen i panden og kog i 5 minutter. Fjern stykkerne af citrongræs, smag til og tilsæt krydderier, hvis det er nødvendigt. Pynt med hakkede urter. Serveres med nudler eller ris.

Grapefrugt Hindbærshake
Grapefrugt Hindbærshake TILBEREDNING: Pres hindbærrene gennem en si. Sammenbland hindbærpureen, grapefrugtsaft, Hermesetas Drys-Let og mineralvand. Tilføj isterninger. Placer pebermyntebladene på glassenes kant. Shakes serveres gerne i høje glas og drikkes med sugerør.

Jordbær- og Banan-is
Jordbær- og Banan-is TILBEREDNING: Skyl jordbærrene grundigt og tag toppene af. Purér herefter jordbærrene, bananen, Hermesetas, samt appelsinjuicen i en blender. Herefter blandes yoghurten i, hvorefter en ismaskine tages i brug. Blandingen fryses til jf. maskinens anvisninger.

Varme Hindbærkager
Varme hindbærkager TILBEREDNING: Rul dejen tyndt ud, læg den ud på bagepladen. Prik dejen flere gange. Fordel bærrene på dejen. Pisk alle ingredienserne godt sammen og hæld det over bærrene. Lad det bage i en 190 grader varm ovn i ca. 20 minutter.

Sommermuffins med yoghurtsauce
Sommermuffins med yoghurtsauce TILBEREDNING: Fyld bærrene i en skål, hæld ca. 15 g mel over og rør grundigt sammen. Bland resten af melet, Hermesetas Drys-Let, bagepulver og salt godt sammen. Tilsæt æg, appelsinskal, flydende smør og mælk og rør det sammen til en tyktflydende dej. Bland bærrene i til sidst. Smør muffin-formene med smør og […]

Skovbærkage
Skovbærkage TILBEREDNING: Opskriften passer til en 30 cm springform eller tærteform til 12 personer. Pisk æggeblommerne og tilsæt Hermesetas Drys-Let og varmt vand, så massen bliver lys og luftig. Bland mel, bagepulver og kakaopulver. Pisk æggehviderne til konsistensen bliver fast. Melblandingen skal sigtes og tilsættes herefter forsigtigt æggeblommemassen. Også de piskede æggehvider tilsættes forsigtigt. Kom […]
- « Forrige side
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- Næste side »