Search

Kokoskvark med Mangokompot

60 minutter
Desserter
Morgenmad

Lemon, vanilla and star anise float in the mango compote - with this coconut quark on the dining table you’ll think you’re on a tropical island.

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

726
kj
173
kcal
13
kulhydrater g
5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 4 portioner

Mangokompot:

1 Mango frugt
2 spsk Hermesetas Drys-Let
1 dl Vand
1/2 Vanillestang, flækket
1 Stjerneanis
1 spsk Citronsaft
1 Mango frugt 2 spsk Hermesetas Drys-Let 1 dl Vand 1/2 Vanillestang, flækket 1 Stjerneanis 1 spsk Citronsaft

Kokoskvark:

1/2 Kokosnød
500 g Kvark
4 spsk Hermesetas Drys-let
1/2 Kokosnød 500 g Kvark 4 spsk Hermesetas Drys-let

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt