Search

Gedeostesalat

40 mins
Salater

Preparation

Nutritional values per serving

1634
kj
391
kcal
13
protein g
18
carbohydrates g
27
fat g
← back to overview

Ingredients for 4 servings

Solbærmarmelade:

200 g Solbær
1 dl Hermesetas Drys-Let
1 Vaniljestang
200 g Solbær 1 dl Hermesetas Drys-Let 1 Vaniljestang

Til salaten:

300 g Færdiglavet grøn salatblanding
12 Cherrytomater
8 Soltørrede tomater
1/2 dl Olivenolie
1 Lime
2 tsk Hermesetas Drys-Let
Salt, peber
2 eller 60g Skiver fuldkornsbrød
200 g Gedeost
300 g Færdiglavet grøn salatblanding 12 Cherrytomater 8 Soltørrede tomater 1/2 dl Olivenolie 1 Lime 2 tsk Hermesetas Drys-Let Salt, peber 2 eller 60g Skiver fuldkornsbrød 200 g Gedeost

Products used

← back to overview