
Panna cotta with blueberry coulis

Solbærmarengs

Scones

Havrecookies med mørk chokolade

Mandelkage med æbler

Greenie med spinat og grønne druer

Banan-/hindbæris

Citronkage
Citronkage TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 200 °C. Beklæd bunden af en springform (18-19 cm) med bagepapir og smør siderne. Sigt mel, bagepulver, vaniljepulver og Hermesetas Drys-Let sammen i en skål. Smelt smørret og slå æggene ud i skålen med det smeltede smør. Tilsæt kærnemælk samt saft og fintrevet skal fra citronerne. Hæld de våde ingredienser […]

Mandelcookies med chokolade
TILBEREDNING: Slå ægget ud i en skål og pisk det igennem. Tilsæt smør, Hermesetas Drys-Let og vaniljepulver, og pisk det sammen. Tilsæt derefter mandelmel og natron og rør det igennem. Hæld langsomt mandelmælken i skålen mens der piskes. Fortsæt indtil al mandelmælken er tilsat. Hak chokoladen groft og vend den i dejen. Dæk skålen med […]

Bananvafler
Bananvafler TILBEREDNING: Skræl bananerne og læg dem i en blender. Hæld mælk i blenderen, slå ægget ud deri og blend det hele igennem. Tilsæt de resterende ingredienser og blend indtil dejen er fin og ensartet. Hæld dej i et forvarmet vaffeljern og bag vaflerne indtil de er gyldne og sprøde.
- « Forrige side
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 14
- Næste side »