Search

Sæson: Året rundt

Panna cotta with blueberry coulis

Læs mere

Solbærmarengs

Læs mere

Scones

Læs mere

Havrecookies med mørk chokolade

Læs mere

Mandelkage med æbler

Læs mere

Greenie med spinat og grønne druer

Læs mere

Banan-/hindbæris

Læs mere

Citronkage

Citronkage TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 200 °C. Beklæd bunden af en springform (18-19 cm) med bagepapir og smør siderne. Sigt mel, bagepulver, vaniljepulver og Hermesetas Drys-Let sammen i en skål. Smelt smørret og slå æggene ud i skålen med det smeltede smør. Tilsæt kærnemælk samt saft og fintrevet skal fra citronerne. Hæld de våde ingredienser […]

Læs mere

Mandelcookies med chokolade

TILBEREDNING: Slå ægget ud i en skål og pisk det igennem. Tilsæt smør, Hermesetas Drys-Let og vaniljepulver, og pisk det sammen. Tilsæt derefter mandelmel og natron og rør det igennem. Hæld langsomt mandelmælken i skålen mens der piskes. Fortsæt indtil al mandelmælken er tilsat. Hak chokoladen groft og vend den i dejen. Dæk skålen med […]

Læs mere

Bananvafler

Bananvafler TILBEREDNING: Skræl bananerne og læg dem i en blender. Hæld mælk i blenderen, slå ægget ud deri og blend det hele igennem. Tilsæt de resterende ingredienser og blend indtil dejen er fin og ensartet. Hæld dej i et forvarmet vaffeljern og bag vaflerne indtil de er gyldne og sprøde.

Læs mere