Search

Scones

45 minutter
Bagning

Scones er klassikeren inden for det engelske begreb Tea Time. Den lille, luftige te-bolle er også en super ide til brunchbordet! Vælg selv, om du vil servere dem med: Clotted Cream, smør, flødeskum, marmelade, curd eller bærcoulis. Den specielle konsistens, som scones har, opstår i øvrigt ved at indarbejde kold smør i dejen, som efter at mælken er tilsat, helst kun må blandes eller æltes forsigtigt.

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

649
kj
154
kcal
4.5
protein g
21
kulhydrater g
5.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 9 portioner

250 g Hvedemel
4 tsk Bagepulver
4 spsk Hermesetas Drys-Let
1/4 tsk Salt
50 g Smør, køleskabskoldt
65 g Mælk
65 g Kærnemælk
1 Sammenpisket æg til pensling
250 g Hvedemel 4 tsk Bagepulver 4 spsk Hermesetas Drys-Let 1/4 tsk Salt 50 g Smør, køleskabskoldt 65 g Mælk 65 g Kærnemælk 1 Sammenpisket æg til pensling

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt