Search

Produkt: Drys-Let

Gedeostesalat

Gedeostesalat TILBEREDNING: Udmål solbær, Hermesetas Drys-Let og delt vaniljestang ned i gryden. Opvarm til kogepunktet og lad simre et stykke tid. Lad det køle af. Bland salatblandingen, overskårne cherrytomater, hakkede soltørrede tomater, olivenolie, limesaft, Hermesetas Drys-Let, salt og peber. Bland salaten grundigt. Skær de ristede brødskiver ud i terninger. Fordel salaten på tallerkenerne, drys brødtern […]

Læs mere

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi TILBEREDNING: Kog mælk, Hermesetas, citronsaft og skræller op, tilføj semulje, rør godt om. Lad det simre i 5 minutter. Tag gryden fra varmen, lad køle af, og bland så kvarken i. Fordel massen på en kold bageplade i et 1 cm tykt lag. Lad det køle af og stivne. 350 g jordbær […]

Læs mere

Jordbærmousse

Jordbærmousse TILBEREDNING: Gem 1 stort jordbær til pynt, purér resten og rør det sammen med Hermesetas Drys-Let og revet appelsinskal. Drys husblassen over appelsinjuicen i en lille skål og opløs resterne enten i en mikroovn eller i en gryde med varmt vand, så væsken bliver klar. Rør husblassen sammen med jordbærpureen, og lad det stå, […]

Læs mere

Smoothies / Jordbær milkshake

Smoothies / Jordbær milkshake TILBEREDNING: Smoothie Hindbær & Lakrids: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med mynte. Smoothie Mango & Banan: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med citronmelisse. Smoothie Vanilje & Jordbær: Alle ingredienserne blendes. Serveres i et glas og pyntes med citronmelisse.

Læs mere

Sur/sød svinekød

Sur/sød svinekød TILBEREDNING: Kombiner ingredienserne til saucen. Steg svinekødet, tilsæt hakket citrongræs og revet limeskal og limejuice. Tilsæt saucen i panden og kog i 5 minutter. Fjern stykkerne af citrongræs, smag til og tilsæt krydderier, hvis det er nødvendigt. Pynt med hakkede urter. Serveres med nudler eller ris.

Læs mere

Chokolade Delight

Chokolade Delight TILBEREDNING: Bland raspen med Hermesetas Drys-Let, kakaopulver og kaffepulver. Pisk fløden tyk. Gem 4 hindbær til pynt og hak resten groft. Læg piskefløde, raspblanding og hakkede hindbær lagvis i høje glas. Start og slut med piskefløde. Lad køle af natten over og server dekoreret med resten af hindbærrene og myntekviste.

Læs mere

Dobbelt chokolade muffins

Dobbelt chokolade muffins TILBEREDNING: Varm ovnen op til 175 grader. Stil muffin formene på en plade. Hæld alle tørre ingredienser i en skål. Bland olie, æg og mælk i og rør det hurtigt samme. Fordel dejen i formene og bag dem i ovnen (store ca. 12 min. / små ca. 10 min). Muffinene smager bedst […]

Læs mere

Varm Tebowle

Varm Tebowle TILBEREDNING: Bring vandet i kog, læg teposerne i og lad dem trække i 3 minutter. Hæld teen i en gryde. Skræl ingefæren og riv den fint. Tilsæt det til teen sammen med æblevinen, kanelstængerne og Hermesetas Drys-Let. Lad det simre i 5 minutter. Skræl æblet og pærerne, fjern kernehusene og skær dem i […]

Læs mere

Sommermuffins med yoghurtsauce

Sommermuffins med yoghurtsauce TILBEREDNING: Fyld bærrene i en skål, hæld ca. 15 g mel over og rør grundigt sammen. Bland resten af melet, Hermesetas Drys-Let, bagepulver og salt godt sammen. Tilsæt æg, appelsinskal, flydende smør og mælk og rør det sammen til en tyktflydende dej. Bland bærrene i til sidst. Smør muffin-formene med smør og […]

Læs mere

Kugelhopf

Kugelhopf TILBEREDNING: Lad rosinerne ligge i blød i rommen eller koncentratet. Fordel gæren og rør den op i 2 spsk. mælk ved stuetemperatur indtil det er opløst. Blad tofuen med det resterende mælk og kom det i blender. Kom mel i en skål og tilsæt de resterende ingredienser undtagen rosinerne og mandlerne. Ælt dejen til […]

Læs mere