Search

Tid: 30 – 60 min

Rosinfletbrød af kvarkolie-dej

Rosinfletbrød af kvarkolie-dej TILBEREDNING: Læg rosinerne i blød i rom i mindst 4 timer eller natten over. Lad dem dryppe helt af. Tør evt. de sidste dråber af. Forvarm ovnen til 175 °C over-/ undervarme. Læg bagepapir på en bageplade. Hæld alle ingredienser i en blandeskål og bland med køkkenmaskinen eller dejkrogen på håndmikser, indtil […]

Læs mere

Scones med blåbær og timian

Scones med blåbær og timian TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200 °C over-/ undervarme. Læg bagepapir på en bageplade Pisk æg, kærnemælk og citronskal sammen Sammenbland hurtigt mel, Hermesetas Drys-Let, bagepulver, natron og salt. Arbejd smørret ind i melblandingen med fingerspidserne. Tilfør blandingen af æg og kærnemælk og rør hurtigt rundt, indtil alt lige er rørt […]

Læs mere

Gedeostesalat

Gedeostesalat TILBEREDNING: Udmål solbær, Hermesetas Drys-Let og delt vaniljestang ned i gryden. Opvarm til kogepunktet og lad simre et stykke tid. Lad det køle af. Bland salatblandingen, overskårne cherrytomater, hakkede soltørrede tomater, olivenolie, limesaft, Hermesetas Drys-Let, salt og peber. Bland salaten grundigt. Skær de ristede brødskiver ud i terninger. Fordel salaten på tallerkenerne, drys brødtern […]

Læs mere

Kokoskvark med Mangokompot

Kokoskvark med Mangokompot TILBEREDNING: Skræl mangofrugten, skær kødet fra stenen og skær det i ensartede små tern. Skrab resten af kødet fra stenen og læg det i en gryde sammen med stenen. Tilsæt vand, vanillestang, Hermesetas Drys-let, stjerneanis og citronsaft. Bring gryden i kog, læg låget på og lad simre ved svag varme i ca. […]

Læs mere

Frugt Salat

Frugt Salat TILBEREDNING: Skær de skrællede frugter i små terninger. Druerne halveres og eventuelle sten fjernes. Nøddekerner og chokolade hakkes groft. Pisk æggeblomme og Hermesetas Drys-Let, rør appelsinsaften i og til sidst crème fraîche. Vend frugtstykkerne (gem evt. nogle af druerne til pynt) i dressingen og pynt med nødder og chokolade. Tips: Blandede frugter fra […]

Læs mere

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi TILBEREDNING: Kog mælk, Hermesetas, citronsaft og skræller op, tilføj semulje, rør godt om. Lad det simre i 5 minutter. Tag gryden fra varmen, lad køle af, og bland så kvarken i. Fordel massen på en kold bageplade i et 1 cm tykt lag. Lad det køle af og stivne. 350 g jordbær […]

Læs mere

Jordbærmousse

Jordbærmousse TILBEREDNING: Gem 1 stort jordbær til pynt, purér resten og rør det sammen med Hermesetas Drys-Let og revet appelsinskal. Drys husblassen over appelsinjuicen i en lille skål og opløs resterne enten i en mikroovn eller i en gryde med varmt vand, så væsken bliver klar. Rør husblassen sammen med jordbærpureen, og lad det stå, […]

Læs mere

Sur/sød svinekød

Sur/sød svinekød TILBEREDNING: Kombiner ingredienserne til saucen. Steg svinekødet, tilsæt hakket citrongræs og revet limeskal og limejuice. Tilsæt saucen i panden og kog i 5 minutter. Fjern stykkerne af citrongræs, smag til og tilsæt krydderier, hvis det er nødvendigt. Pynt med hakkede urter. Serveres med nudler eller ris.

Læs mere

Chokolade Delight

Chokolade Delight TILBEREDNING: Bland raspen med Hermesetas Drys-Let, kakaopulver og kaffepulver. Pisk fløden tyk. Gem 4 hindbær til pynt og hak resten groft. Læg piskefløde, raspblanding og hakkede hindbær lagvis i høje glas. Start og slut med piskefløde. Lad køle af natten over og server dekoreret med resten af hindbærrene og myntekviste.

Læs mere

Dobbelt chokolade muffins

Dobbelt chokolade muffins TILBEREDNING: Varm ovnen op til 175 grader. Stil muffin formene på en plade. Hæld alle tørre ingredienser i en skål. Bland olie, æg og mælk i og rør det hurtigt samme. Fordel dejen i formene og bag dem i ovnen (store ca. 12 min. / små ca. 10 min). Muffinene smager bedst […]

Læs mere