Search

Rosinfletbrød af kvarkolie-dej

25 minutter
Bagning
Morgenmad

Forberedelse

Næringsværdier pr. portion

803
kj
191
kcal
6
protein g
21
kulhydrater g
8
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

Dej:

75 g Rosiner
4 spsk. Rom
300 g Mel
150 g Mager kvark
6 spsk Olie
6 spsk Mælk
6 g Hermesetas Drys-Let
16 g Bagepulver
1 Knivspids salt
1 Æggeblomme
1 spsk Mælk
25 g Mandelflager
75 g Rosiner 4 spsk. Rom 300 g Mel 150 g Mager kvark 6 spsk Olie 6 spsk Mælk 6 g Hermesetas Drys-Let 16 g Bagepulver 1 Knivspids salt 1 Æggeblomme 1 spsk Mælk 25 g Mandelflager

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt