Vegetarisk Kålgryde
TILBEREDNING:
Skær kålen i fire dele, fjern den hårde stamme og skær dem i mindre stykker. Hæld kål og vand i en kogepande. Kog med fuld varme, omrør nu og da, indtil vandet er fordampet, og kålen er lidt gennemsigtig og brunlig. Vask og skræl grøntsagerne, skær dem i skiver og steg dem i olie, indtil de er bløde. Placer halvdelen af kålen i et ildfast fad, tilsæt grøntsagerne og derefter resten af kålen. Kog vandet og grøntsagsbouillonen, tilsæt Hermesetas Drys-Let, krydderier og salt. Hæld bouillonen i det ildfaste fad og drys osten ovenpå. Bages i ovnen ved 150-175 °C i 75 minutter. Fjern fadet fra ovnen, tildæk det med aluminiumsfolie og lad det hvile i 15 minutter, før det serveres. Nydes med tyttebær, som er sødet med Hermesetas Drys-Let. Frys rester ned umiddelbart efter, at maden er afkølet.