Opskrift

Grillede nektariner med mascarponecreme

Denne sommer skal der noget sødt på grillen! Hvis livet byder dig nektariner, så grill dem... Og top dem med mascarpone, citron og pistacienødder. De lækre, grillede nektariner har en frisk, frugtig og cremet smag. Alt i alt den perfekte grill-dessert!

Forberedelse:

  1. Skyl nektarinerne og skær dem i skiver á ca. 0.5 cm.
  2. Smelt smørret på en grillpande og pensl nektarinernes flader med Hermesetas Flydende. Varm panden godt op og grill nektarinerne 2-3 minutter på hver side.
  3. Hæld mascarponen i en skål og rør det sammen med vaniljepasta og Hermesetas Flydende.
  4. Inden servering dryppes nektarinerne med frisk citronsaft og anrettes med hakkede pistaciekerner og mynteblade.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
15 minutter
Kalorier pr. portion:
309
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Nektariner:
Nektariner
2
Smør
5 g
Hermesetas Flydende
10 dråber
Mascarponecreme:
Mascarpone
100 g
Vanilje pasta
1 tsk
Hermesetas Flydende
15 dråber
Topping:
Citronsaft
20 g
Usaltede pistaciekerner
5 g
Mynteblade
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2596
1298
kcal
618
309
Protein g
11
5.5
Kulhydrater g
24.5
12
Fedt g
54.5
27