Opskrifter

Varm kyllingecitronsalat

TILBEREDNING:

Riv den gule skal af en citron og pres saften ned i en røreskål. Rens chilien for frø, skær den i strimler og bland chilistrimler, Hermesetas Drys-Let og krydderier sammen med revet citronskal og saft. Læg kyllingefileterne i skålen, rør rundt og lad marinere i 30-60 minutter ved stuetemperatur. Rør dressing-ingredienserne sammen. Fordel salaten og melonstykker på tallerkener og drys dressingen ovenpå. Steg eller grill kyllingefileterne indtil de er brunede, og læg fileterne oven på salaten. Pynt med solsikkeskud. Serveres med det samme.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
260
Produkter:
Portioner:
5
Ingredienser
Citron (økologisk)
1
Røde chilipebere
1-2
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Salt
1 tsk
Grovmalet sort peber
1/2 – 1 tsk
Tynde, ukrydrede kyllingefileter
500 g
Til stegning:
Olje
2 spsk
Dressing:
Saften fra en citron (økologisk)
1
sennep
2 tsk
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Olje
1/2 dl
Salat:
Grøn salatmiks
250 g
Melon
300 g
Garnering:
Solsikkeskud
25 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
5456
1 091
kcal
1303
260
Protein g
123
25
Kulhydrater g
16
3
Fedt g
81
16