Opskrift

Tomatsalat (vegan)

Denne opskrift kan uden problemer bruges som del af en afbalanceret kost: Friskhøstede blandede sæsongrøntsager, friske krydderurter og en let vegansk dressing er her sammensat til en vegansk sommersalat.

Forberedelse:

  1. Skyld tomater, drueagurker og spinat. Skær tomater og drueagurker i skiver. Anret salaten på et stort fad med spinaten nederst og tomaterne ovenpå.
  2. Hæld alle ingredienserne til dressingen i en lille skål og rør dressingen sammen. Drys dressingen ud over salaten inden servering.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
66
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Salat:
Blandede cherrytomater
250 g
Drueagurker
50 g
Spinatblade
100 g
Dressing:
Æblecidereddike
2 spsk
Sennep
1/4 tsk
Hermesetas Flydende
10 dråber
Olivenolie
2 spsk
Balsamico
1 tsk
Salt
1/4 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1105
276
kcal
263
66
Protein g
5.5
1.5
Kulhydrater g
11
3
Fedt g
21.5
5.5