Opskrifter

Hindbærmuffins

TILBEREDNING:

Æg, Hermesetas Drys-Let og blødt smør blandes og røres til skum. Mel og bagepulver blandes og opblandes skiftevis med smør i skummassen. Dejen skal være tilstrækkelig flydende til at den kan fyldes i formene. Til sidst tilsættes de frosne bær, således at deres farve ikke smitter af på dejen og bærrene ikke smuldrer. Papirformene placeres i muffinbageformen og den færdige dej fyldes i, indtil formene er vel fyldte. Bagetid i forvarmet ovn: 20 – 30 minutter ved 200 grader i ovnens midtersektion, indtil muffinene har gyldenbrun farve.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
40 minutter
Kalorier pr. portion:
207
Produkter:
Portioner:
8
Ingredienser
Hindbær (frosset, skal ikke optøs forinden)
250 g
Mel
250 g
Bagepulver
2 tsk
Hermesetas Drys-Let
15 g
Æg
1
Blød smør
60 g
Mælk
2,5 dl
Papirforme (til muffin-formen)
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
6920
865
kcal
1656
207
Protein g
50
6
Kulhydrater g
204
26
Fedt g
69
9