Opskrifter

Banankaka

TILBEREDNING:

Til aflang bageform (ca. 24cm x 8cm) smurt med smør.

Vaniljestangens korn kradses ud og røres sammen med smør og halvdelen af Hermesetas Drys-Let. I en anden skål blandes æggene med den anden halvdel af Hermesetas Drys-Let til en luftig masse med skumkonsistens. Begge skåles indhold blandes og røres grundigt sammen. Mel og bagepulver blandes og tilsættes massen, som omrøres grundigt. Bananerne moses med en gaffel og hæves under massen sammen med valnødderne og omrøres.

Den aflange bageform smøres med smør, dejen kommes i og bages i 75 minutter ved 175 grader.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
90 minutter
Kalorier pr. portion:
237
Produkter:
Portioner:
12
Ingredienser
Blød smør
150 g
Hermesetas Drys-Let
5 g
Meget modne bananer, moset
5
Vaniljestang
1
Mel
150 g
Bagepulver
1 tsk
Æg
4
Valnødder (groft hakket)
40 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
11886
991
kcal
2744
237
Protein g
65
6
Kulhydrater g
234
20
Fedt g
182
15