Opskrift

Melonsalat

TILBEREDNING:

Skær melonerne i små stykker og skær fignerne i skiver. Pil skallen af avocadoen, fjern stenen og skær kødet i små tern. Hæld melon, figner og avocado i en stor skål og vend det forsigtigt rundt. Drys med feta, ristede mandler og brøndkarse. Lav dressingen ved at blande balsamico, olivenolie og Hermesetas Flydende i en lille skål. Hæld lidt dressing over salaten umiddelbart inden servering.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
189
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Melonsalat:
Cantaloup (vægt uden skal)
250 g
Vandmelon (vægt uden skal)
400 g
Figner
2
Avocado
1
Feta
80 g
Ristede mandler
20 g
En lille håndfuld (10 g) brøndkarse
Dressing:
Hvid balsamico
2 spsk
Olivenolie
2 spsk
Hermesetas Flydende
15 dråber
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3175
794
kcal
756
189
Protein g
23
5.5
Kulhydrater g
60
15
Fedt g
46
11.5