Opskrifter

Frisk agurk-avocado-salat med grape og røget laks

Kreativ salat til fansene af røget laks: Fremtryl et kulinarisk mesterværk med salatagurk, avocado og grape - velbekomme!

Forberedelse:

  1. Skær salatagurken i brede strimler med en universalskræller. Skær avocadoen i tern og skær forårsløget i små ruller.
    Filtér grapen, opfang saften til dressingen og stil begge dele til side.
  2. Hæld alle ingredienser til dressingen inkl. Hermesetas Flydende og den opfangede grapesaft (ca. 50 ml) i en skål og rør rundt.
  3. Bland alle salatingredienser med dressingen i en skål og fordel på to tallerkner. Træk laksen i stykker og fordel på to tallerkner. Drys de ristede pinjekerner henover og servér.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
15 minutter
Kalorier pr. portion:
629
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Salat:
salatagurk
1
avocado
1
grape, pink
1
forårsløg
2
røget laks
125 g
ristede pinjekerner
50 g
Dressing:
grapesaft (opfanges ved fileteringen)
50 ml
olivenolie
25 ml
Hermesetas Flydende
5 ml
salt
1/2 tsk
sort peber
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
5284
2642
kcal
1258
629
Protein g
58
29
Kulhydrater g
43
21.5
Fedt g
94
47