Opskrifter

Chokolade Delight

TILBEREDNING:

Bland raspen med Hermesetas Drys-Let, kakaopulver og kaffepulver. Pisk fløden tyk. Gem 4 hindbær til pynt og hak resten groft. Læg piskefløde, raspblanding og hakkede hindbær lagvis i høje glas. Start og slut med piskefløde. Lad køle af natten over og server dekoreret med resten af hindbærrene og myntekviste.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
284
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Frisk brun rasp
75 g
Hermesetas Drys-Let
6 spsk
Kakaopulver
2 spsk
Instant-kaffepulver
1 tsk
Piskefløde
300 ml
Hindbær
100 g
Myntekviste
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
4768
1192
kcal
1136
284
Protein g
20
5
Kulhydrater g
56
14
Fedt g
92
23