Tærte med blandede bær
TILBEREDNING:
Kom melet i en skål og bland det sammen med margarinen, indtil blandingen er smulderagtig. Tilsæt Hermesetas Drys-Let og rør sammen, tilsæt æggeblomme og nok vand (2-3 spsk.) til at få dejen ret fast. Rul dejen ud og læg den som bund i en smurt 20 cm tærteform. Lad køle af i 30 minutter. Forvarm ovnen til 220°C/gas: trin 7. Hæld jordbær og hindbær i en blender og blend, indtil blandingen er jævn. Si blandingen og fjern kernerne. Hæld nu pureen i en kande. Fyld op med mælk til 450 ml. Sæt pureen på en kogeplade og varm den lidt op. Bland æg og Hermesetas Drys-Let sammen i en skål, og rør det derefter sammen med pureen. Fyld pureen ned i tærteformen og varm den i 10 minutter, inden du sætter varmen ned til 150º C (gas: trin 2). Lad nu tærten bage i yderligere 20 – 25 minutter, indtil den er blevet fast. Skær resten af jordbærrene i skiver og anret dem øverst sammen med hindbærrene.