Opskrift

Tærte med blandede bær

TILBEREDNING:

Kom melet i en skål og bland det sammen med margarinen, indtil blandingen er smulderagtig. Tilsæt Hermesetas Drys-Let og rør sammen, tilsæt æggeblomme og nok vand (2-3 spsk.) til at få dejen ret fast. Rul dejen ud og læg den som bund i en smurt 20 cm tærteform. Lad køle af i 30 minutter. Forvarm ovnen til 220°C/gas: trin 7. Hæld jordbær og hindbær i en blender og blend, indtil blandingen er jævn. Si blandingen og fjern kernerne. Hæld nu pureen i en kande. Fyld op med mælk til 450 ml. Sæt pureen på en kogeplade og varm den lidt op. Bland æg og Hermesetas Drys-Let sammen i en skål, og rør det derefter sammen med pureen. Fyld pureen ned i tærteformen og varm den i 10 minutter, inden du sætter varmen ned til 150º C (gas: trin 2). Lad nu tærten bage i yderligere 20 – 25 minutter, indtil den er blevet fast. Skær resten af jordbærrene i skiver og anret dem øverst sammen med hindbærrene.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
75 minutter
Kalorier pr. portion:
370
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Til dejen:
Almindeligt mel
175 g
Margarine
125 g
Hermesetas Drys-Let
3 spsk
Æggeblomme
1
Til fyldet:
Hindbær
50 g
Jordbær
125 g
Mælk
4 1/2 dl
Æg
3
Hermesetas Drys-Let
4 spsk
Til garneringen:
Jordbær
125 g
Hindbær
50 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
9294
1549
kcal
2220
370
Kulhydrater g
192
32
Fedt g
138
23