Efterårscrumble med blommer og kanel
Varm, sprød, frugtagtig - blomme-crumble er godt for sjælen på en våd og kold efterårsdag. Det smager også godt til morgenmad med græsk yoghurt!
Forberedelse:
- Varm ovnen op til 200°C over-/undervarme Vask blommerne, tag stenene ud og skær dem i halve. Kom blommerne i et ovnfast fad og forbag dem i 10 minutter på midterste rille.
- Hæld imens havregryn, Hermesetas Drys-Let og kanel i en skål og ælt det sammen med smørret. Valnødderne hakkes groft og vendes rundt i crumble-blandingen. Fordel den færdige crumble henover de forbagte blommer og bag det hele yderligere 25 minutter i ovnen.
Tip: Fantastisk som morgenmad med græsk yoghurt!
Generelle oplysninger
Ingredienser
Frugtblanding
Blommer
400 g
Kanel
1 tsk
Crumble
Havregryn
60 g
Valnøddekerner
30 g
Smør
30 g
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Kanel
1 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3545
1772
kcal
844
422
Protein g
15.5
8
Kulhydrater g
80.5
40.5
Fedt g
51.5
26