Opskrifter

Frugt Salat

TILBEREDNING:

Skær de skrællede frugter i små terninger. Druerne halveres og eventuelle sten fjernes. Nøddekerner og chokolade hakkes groft. Pisk æggeblomme og Hermesetas Drys-Let, rør appelsinsaften i og til sidst crème fraîche. Vend frugtstykkerne (gem evt. nogle af druerne til pynt) i dressingen og pynt med nødder og chokolade.

Tips:
Blandede frugter fra dåse kan naturligvis også anvendes.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
40 minutter
Kalorier pr. portion:
284
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Frugt:
Appelsiner
2
Bananer
2
Æbler
3
Ananasterninger
1
Kiwifrugter Blå og grønne vindruer
2 - 3
Valnøddekerner Lidt grofthakket chokolade
75 g
Dressing:
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Appelsinsaft
2 spsk
Crème fraîche 38%
2 1/2 dl
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
7145
1191
kcal
1707
284
Kulhydrater g
213
35
Fedt g
78
13