Opskrifter

Chokolade-is med hindebær-creme

TILBEREDNING:

Lækker sukkerfri is med mørk chokolade, serveret med lækker hindbær-creme.

Chokolade-is:
Pisk æggeblommerne og Hermesetas Drys-Let, indtil det er en luftig og hvid pasta. Bland og rør flødeosten i blandingen. Pisk æggehviderne til stift skum. Pisk fløden. Bland al fløden og den hakkede, mørke chokolade i æggeblandingen. Hæld de piskede æggehvider i, og fyld blandingen i plastic beholdere og derefter i fryseren i mindst fire timer.

Hindbær-creme:
Lad de frosne bær tø op og tørre før opblanding med fløden. Pisk fløden og bland det med hindbærrene.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
40 minutter
Kalorier pr. portion:
856
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Chokolade-is:
Æg
4
Hermesetas Drys-Let
2 dl
Flødeost
200 g
Creme
3 dl
Hakket, mørk 70% chokolade
150 g
Hindbær-creme:
Fløde
3 dl
Friske eller frosne bær
200 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
21564
3594
kcal
5136
856
Protein g
72
12
Kulhydrater g
162
27
Fedt g
480
80